Supraveghere video

Sistemul de supraveghere video asigură securitatea clădirilor și perimetrelor și reprezintă un ansablu de echipamente interconectate în scopul achiziționării unor imagini din diferite zone, cu scopul de a preveni și proteja beneficiarul de acțiuni nedorite.

Din punct de vedere al componentei, în principiu, aceste sisteme sunt formate din:

  • Traseele de cabluri – sau rețeaua de cabluri care asigura legătură intre camerele video și sistemele /dispeceratul de înregistrare. Acestea pot fi rețele de Fibra Optica sau Cabluri de Cupru.
  • Camere video – echipamente amplasate strategic, în interior sau exterior, în diferite puncte, astfel încât să se asigure o protecție eficienta. Acestea pot fi camere Analogice sau IP;
  • Sisteme de înregistrare – echipamente cu rol de preluare și înregistrare a imaginilor transmise de către camere și de punere la dispoziție pentru utilizatori autorizați, la cerere. De regula, pot fi întâlnite sub denumirea de DVR (Digital Video Recorder) sau NVR (Network Video Recorder).

Supravegheați afacerea dumneavoastră de oriunde vă aflați, singura condiție fiind o conexiune la internet, atât în locația în care este instalat sistemul cât și la locația în care vă aflați la momentul în care doriți să accesați informațiile. Astfel, puteți analiza activitățile desfășurate în vederea creșterii productivității, analiza fluxul clienților și vizitatorilor, elimina suspiciuni și interveni rapid în cazul unor situații speciale.

PROTGUARD realizează infrastructura și sisteme de supraveghere în localitatati și perimetre exterioare largi.

Proiectam și instalam rețele de supraveghere orășenești și comunale, folosind infrastructura de fibra optica FO , elemente de rețea , camere video și sisteme de înregistrare amplasate în dispecerate de control și urmărire a evenumentelor. Folosim software de Video Analytics.

Grija Noastra, Linistea Dumneavoastra!

PROTGUARD GROUP

Str. Rasuri, Nr. 1B

900205 Constanţa

T: +(4) 0241 661 059

M: +(4) 0745 104 214

F: +(4) 0241 547 725

E: office@protguard.ro