Paza şi protecţia obiectivelor economice

conducătorii unităților care dețin bunuri, valori și suporturi de stocare a documentelor, a datelor și informațiilor cu caracter secret de stat sunt obligați să asigure paz , mijloace mecano-fizice de protecție și sistemele de alarmare împotriva efractiei în locurile de păstrare, depozitare și manipulare a acestora, precum și in locurile unde se desfășoară activități care au un asemenea caracter.

Legea 333/2003

art. 28(1)

În cei peste 30 ani de activitate, PROTGUARD şi-a perfecţionat constant modul şi procedurile de lucru referitoare la obiectivele industriale, acesta fiind unul dintre sectoarele în care rezultatele obținute au fost întotdeauna la nivel maxim. Folosind dispozitive clasice de securitate fizică sau sistemul propriu de detaşamente, PROTGUARD, a realizat performanţă indiferent de amploarea și gradul de dificultate al obiectivului asigurat. Pentru asigurarea maximului de securitate şi eficienţa, PROTGUARD, oferă soluţii hibride, îmbinând cu succes, efectivele de agenți de securitate cu sisteme tehnice de ultimă generaţie (sisteme de control acces, televiziune cu circuit închis, detecţie a efracţiei, detecţie şi semnalizare a incendiilor, monitorizare prin dispecerat video).

Industriile în care PROTGUARD a excelat, oferind beneficiarilor săi servicii de ce mai bună calitate şi securitate deplină sunt diverse, printre care se numără: petrolieră, năvală, feroviară, energiei, construcțiilor, creșterii de animale, alimentară, turism sau orice alt tip de obiective industriale mari .

Paza si protecţia căminului dumneavoastră

persoanele fizice pot apela pentru protecția personală la serviciile unor societăți specializate de pază și protecție.

Legea 333/2003

art. 2

Cu toţii suntem preocupaţi de siguranţa familiei şi a căminului nostru. Prin angajaţii săi, PROTGUARD oferă servicii avansate de securitate fizică pentru orice tip de imobil de locuit. Securitatea căminelor beneficiarilor noştri este asigurată şi monitorizată atent zi şi noapte, 24 ore pe zi, 365 zile pe an.

Echipaje de intervenţie sunt pregătite pentru a interveni rapid pentru înlăturarea oricărei ameninţări. În ansamblurile de locuinţe ce au sisteme comune de securitate şi un acces controlat, agenţii PROTGUARD sunt mai mult decât un simplu paznic, sunt prietenul şi vecinul mereu acsasă atent la tot ce se întâmplă şi care răspunde la telefon, pentru orice solicitare, 24 ore pe zi, 365 zile pe an .

Grija Noastra, Linistea Dumneavoastra!

PROTGUARD GROUP

Str. Rasuri, Nr. 1B

900205 Constanţa

T: +(4) 0241 661 059

M: +(4) 0745 104 214

F: +(4) 0241 547 725

E: office@protguard.ro