PROTGUARD Ro furnizor de sisteme integrate de securitate pentru monitorizarea mediului monitorizarea suprafetelor mari

Fondata in urma cu peste 3 decenii, PROTGUARD este un etalon in domeniul serviciilor de monitorizare si interventie, oferind servicii eficiente adptate nevoilor fiecarui client.

Control acces și detecție efracție

Sistemul de control acces și detecție efracție asigura securitatea obiectivului prin restrictionarea accesului pe anumite zone, pentru categorii de personale (intern, tehnic, vizitatori, etc.).

De la sisteme simple de control acces, stand alone, până la sisteme integrate cu alte sisteme de securitate (efracție, supraveghere video, detecție și semnalizare incendiu), PROTGUARD vă oferă soluția optima, de la faza de concept/proiectare, până la implementare și mai apoi garanție și postgaranție.

Supraveghere video

De la analogic la IP, alegerea elementelor unui sistem de supraveghere adaptat nevoilor reale este foarte importanta. Nu întotdeauna prețul cel mai mic vă reprezenta soluția optima, care vă duce la performanta. PROTGUARD vă oferă sisteme complete de supraveghere video, de la analogic până la sisteme complexe bazate pe tehnologie IP și software dedicat de video-analytics.

Detectie și semnalizare incendiu

Sistemele de detecție și semnalizare incediu reprezintă ansambluri complexe cu declanșatoare manuale sau automate de alarma, sincronizate cu echipamente de control și semnalizare care, împreună, pot acționă pompe de incendiu, instalații de ventilație, evacuări mecanice de fum, uși anti-foc, etc. Scopul final este întotdeauna protejarea vieților umane, a bunurilor materiale și prevenirea întreruperii activității.

Bariere și porti automate

PROTGUARD vă pune la dispoziție o gama larga de soluții de bariere automate, pentru uz rezidențial, comunitar și industrial, precum și bariere automate pentru controlul accesului de autovehicule.

Solicita oferta
  Grija Noastra, Linistea Dumneavoastra!

  PROTGUARD GROUP

  Str. Rasuri, Nr. 1B

  900205 Constanţa

  T: +(4) 0241 661 059

  M: +(4) 0745 104 214

  F: +(4) 0241 547 725

  E: office@protguard.ro