Servicii

Grija noastră, liniștea dumneavoastră !

Investigaţii private


Agenţia de detectivi particulari Protguard Investigation este o societate cu personalitate juridică înregistrată la Oficiul Registrul Comerţului Constanţa sub Nr. J/13/3476/2008.
Activitatea agenţiei se desfăşoară în baza Legii 329/2003, H.G. 1666/2004 si a altor prevederi legale în vigoare, având ca obiect unic de activitate – activitatea de detectivi particulari.

În activitatea lor, detectivii agenţiei respecta cu stricteţe deontologia profesională, bazată pe principiile legalităţii, legitimităţii, moralităţii si pe stricta confidenţialitate a datelor privind intreaga activitate detectivistică specifică.

Agenţia noastră dispune de personal calificat, specializat şi atestat conform legislaţiei în vigoare şi foloseşte aparatură performantă de ultimă generaţie, rezultatele obţinute fiind apreciate în mod deosebit de clienţii noştri.

Serviciile noastre


Reputaţia noastră de investigaţii private rapide, eficiente si discrete este foarte apreciata la nivelul companiilor şi al persoanelor fizice, acesta fiind motivul pentru care ne asumăm responsabilitatea de a răspunde prompt, la toate cererile clienţilor noştri, bineînţeles, in limita competenţelor pe care ni le conferă legea.

Cautare persoane disparute


Daca sunteti in cautarea si gasirea unei persoane cu care ati pierdut total legatura (membri de familie sau prieteni), Protguard Investigation va ofera servicii complete de identificare si localizare a persoanelor disparute.
Drama familiilor indurerate de disparitia unui membru al familiei, tragismul cautarilor si suferinta zilnica a incertitudinii despre soarta celor disparuti, fac parte, din pacate din realitatea actuala.
Indiferent daca este vorba de cineva adoptat la nastere (frati vitregi care se cauta) sau poate in calitate de persoana adoptata doriti sa va gasiti parintii naturali, noi va vom ajuta in acest demers.
Detectivii nostri vor prelua solicitarea dumnevoastra, in baza unor informatii (fie si minime), precum si a circumstantelor in care persoana cautata, a disparut.
Dispunem atat de detectivi particulari profesionisti cat si de sisteme informatice performante, capabile de a localiza cu succes persoanele disparute. Aria de depistare a acestor persoane, nu se limiteaza doar la teritoriul national, ci si international, indiferent daca este vorba de spatiul Uniunii europene sau spatiul extra comunitar.
Putem gasi persoanele disparute din urmatoarele categorii:

 • Persoane plecate de acasa si disparute;
 • Parintii naturali ai copiilor adoptati;
 • Membrii de familie sau prieteni disparuti recent sau de mult timp;
 • Rapiri de persoane;
 • Persoane cautate pentru stabilirea masei succesorale (testamente);

Toate investigatiile privind cautarea unei persoane, sunt efectuate in mod discret de catre detectivii Protguard Investigation.
Fiecare operatiune finalizata, va fi insotita de un raport complet de investigatii privind cautarile si persoanele gasite, precum si informatii suplimentare care sa va ajute in stabilirea unui contact cu persoana respectiva.


Depistare bunuri si proprietati


Conform DEX, proprietatea privata constituie “dreptul persoanelor fizice sau juridice, al statului sau unitatilor administrativ-teritoriale asupra bunurilor mobile sau imobile, bunuri asupra carora proprietarul exercita atributele dreptului de proprietate in interes propriu, dar in limitele legii.”
In mod nefericit, aceasta definitie, nu este intotdeauna respectata. Termeni ca “escroci imobiliari”, “terenuri retrocedate abuziv”, “revendicari oneroase”, s.a.m.d., abunda in media.
Sunteti o victima a escrocilor sau sunteti in posesia unor informatii precum ca aveti o proprietate asupra careia nu sunteti proprietarul de drept ? Poate fi o mostenire sau un bun revendicat de catre altcineva, Protguard Investigation, va vine in ajutor.
Atat echipa noastra de detectivi particulari profesionisti cat si de sistemele noastre informatice, pot depista cu succes proprietatile (bunurile) dvs. Aria de depistare a proprietatilor, nu se limiteaza doar la teritoriul national, ci si international, indiferent daca este vorba de spatiul Uniunii europene sau spatiul extra comunitar.
Sprijinul pe care Protguard Investigation, vi-l ofera, consta din:

 • identificarea locatiei unor bunuri ce apartin persoanelor fizice sau juridice;
 • identificarea bunurilor plasate în mod fraudulos în detentia altor persoane;
 • identificarea bunurilor înstrainate în mod fraudulos în scopul sustragerii de la masa succesorala sau a partajului legal;
 • stabilirea locatiei unor bunuri ce fac obiectul unui litigiu civil sau într-o cauza penala;
 • obtinerea unor înscrisuri oficiale, autentice: registre, acte contabile, acte de vânzare-cumparare etc. ; sub semnatura privata: conventii, chitante; înscrisuri cu caracter personal din care sa reiasa proprietarul de drept asupra bunului in speta.

Toate investigatiile, sunt efectuate in mod discret de catre detectivii Protguard Investigation.
Fiecare operatiune finalizata, va fi insotita de un raport complet de investigatii privind cautarile si proprietatile (bunurile) gasite, precum si informatii suplimentare.


Pentru persoanele fizice Protguard Investigation oferă în condiţii de strictă confidenţialitate, servicii cum sunt:


 • Supravegherea şi urmarirea unor persoane, stabilirea conduitei şi moralităţii publice a acestora
 • Stabilirea ocupaţiei şi stilului de viaţă, verificarea antecedentelor comportamentale şi aflarea de informaţii pre şi post matrimoniale
 • Căutarea persoanelor dispărute de la domiciliu sau ascunse, identificarea unor persoane cu care s-a pierdut legătura

Consultanţă pentru persoanele fizice: • Mod de depistare şi prevenire a problemelor de cuplu
 • Depistarea semnelor şi simptomelor de adulter sau posibilă separaţie conjugală şi îndrumare către un psiholog specializat
 • Instruire privind utilizarea de către client a unor mijloace tehnice de supreveghere audio – video în spaţii private

Pentru persoanele juridice, Protguard Investigation prestează cu profesionalism activităţi de consultanţă şi oferă servicii detectivistice din sfera investigaţiilor economice, astfel:


 • Protecţie împotriva scurgeriilor de informaţii (date cu caracter confidenţial, informaţii economice etc.)
 • Consultanţă, studii, analize, elaborări si implementări de politici de securitate în domeniul IT şi al comunicaţiilor
 • Dezvoltarea politicii de securitate a firmei, tehnici de protecţie informativă
 • Informaţii privind concurenţa neloială
 • Informaţii privind personalul angajat sau în curs de angajare
 • Investigarea cazurilor de fraudă în domeniul bancar şi al asigurărilor
 • Investigaţii privind eventualii parteneri de afaceri, sub aspectul bonităţii, seriozităţii sau solvabilitatii acestora
 • Investigaţii privind rău – platnicii şi stabilirea metodelor de recuperare a prejudiciilor
 • Verificarea diverselor declaraţii
 • Identificarea filierelor de sustragere constantă a unor mărfuri
 • Depistarea de mărfuri contrafăcute aflate pe piaţă
 • Alte investigaţii şi activităţi de consultanţă la cererea clientului

Logistica


  de_DE  en_GB  ro_RO