Servicii

Grija noastră, liniștea dumneavoastră !

Consultanţă, proiectare şi montaj


Angajaţi ai Protguard, calificaţi şi având experienţă în domeniu, oferă servicii specifice de consultanţă şi audit pentru implemetarea de sisteme integrate de securitate fizică.

Pentru implementarea unui sistem de securitate, fie că vorbim despre sisteme tehnice de securitate sau despre asigurarea obiectivelor cu pază umană, procedura implică realizarea a trei etape esenţiale: Consultanţa, Proiectarea şi Instalarea.

Consultanţa


Pentru început, un consilier de vânzări, împreună cu un specialist al departamentului tehnic şi cu unul al departamentului operativ, după caz, se deplasează la obiectiv pentru realizarea unui audit de securitate.

În această etapă, de comun acord cu beneficiarul, se stabilesc principalele ameninţări şi nevoile de securitate specific, în baza cărora se va elabora oferta.


Proiectarea


După agreerea unei soluţii tehnice şi operative, Departamentul Tehnic elaborează Proiectul tehnic şi de execuţie al sistemelor tehnice de securitate ce urmează a fi instalate la obiectiv şi/sau, în cazul obiectivelor la care se asigură securitatea cu agenţi de securitate, Departamentul operativ elaborează Planul de Pază sau de transport a valorilor.

La elaborarea proiectelor şi planurilor de pază sunt avute în vedere prevederile actelor normative în vigoare. Pentru sistemele tehnice de securitate sunt utilizate echipamente şi metode de ultimă generaţie pentru asigurarea unui grad maxim de securitate. Toate echipamentele sunt originale şi însoţite de certificate de conformitate CE.Planurile de pază au la bază tehnici, metode şi mijloace moderne de apărare şi asigurare a securităţii şi se bazează pe agenţi de securitate calificaţi în structurile proprii de şcolarizare, avizaţi în condiţiile legii, antrenaţi şi instruiţi în baza unui program permanent. În funcţie de rezultatele auditului de securitate şi de cerinţele beneficiarului, paza cu agenţi se poate asigura şi cu agenţi înarmaţi.


Instalarea


Instalarea sistemelor tehnice de securitate este realizată, conform proiectelor tehnice avizate de Poliţie, de tehnicieni calificaţi.

Toate sistemele tehnice de securitate instalate beneficiază de o garanţie pentru manoperă de 12 luni şi de garanţia echipamentelor oferită de producător, de regulă de 24 luni.

În funcţie de specificul obiectivului şi al misiunii precum şi de numărul total de posturi, preluarea unui obiectiv şi instalarea dispozitivelor de pază umană se relizează în cel mai scurt timp posibil, având ca bază experienţa necesară obţinută în cei peste 20 ani de activitate în securitatea privată.Protguard oferă clienţilor săi servicii profesionale de


  • proiectare şi montaj sisteme electronice antiefracţie
  • proiectare şi montaj sisteme de televiziune cu circuit închis
  • proiectare şi montaj sisteme de detecţie incendiu
  • proiectare şi montaj sisteme electronice de control acces
  • monitorizare sisteme tehnice de securitate
  de_DE  en_GB  ro_RO