Servicii

Grija noastră, liniștea dumneavoastră !


Monitorizare şi intervenţie

intervenţie rapidă 24 / 7

Dispeceratul Central de Monitorizare este dotat atât cu echipament tehnic de dispecerizare şi monitorizare de tip telefonic, IP, GPS si GPRS, cât şi cu dispecerat de monitorizare video. Semnalele provenite automat de la sistemele locale de detecţie şi avertizare, sau declanşate manual prin sistemele de alarmare, sunt preluate de comunicatorul IP sau GPRS, codificate digital şi transmise instantaneu la Dispeceratul Central de Monitorizare şi Intervenţie al Protguard.
Agenţii de intervenţie Protguard sunt special selectionaţi, instruiţi, antrenaţi şi dotaţi din punct de vedere tactic şi logistic cu următoarele: autoturisme, telefon mobil, tongfa, staţie radio, lanternă, fluier, stingător de incendiu, spray cu gaz lacrimogen şi mijloace individuale de protecţie (cască de protecţie, vestă antiglonţ, mască contra gazelor, etc).

mai mult .

Paza şi protecţia obiectivelor economice

uzine, câmpuri eoliene, instalaţii petroliere, companii

În cei peste 20 ani de activitate Protguard şi-a perfecţionat modul de lucru şi procedurile referitoare la obiectivele industriale, acestea fiind unul dintre sectoarele în care am excelat.Folosind dispozitive clasice de securitate fizică sau sistemul propriu de detaşamente, Protguard a oferit performanţă indiferent de amploarea obiectivului industrial asigurat.
Pentru asigurarea unui maxim de securitate fizică şi a unei eficienţe sporite a dispozitivelor de pază cu agenţi de securitate, Protguard oferă soluţii de ultimă generaţie de sisteme de control acces, televiziune cu circuit închis, detecţie a efracţiei şi detecţie şi semnalizare a incendiilor.

Conducte de transport a produselor petroliere, şantiere navale, rafinării, centrale eoliene, şantiere de construcţii civile şi industriale, păduri, ferme de animale, unităţi din industria alimentară sau orice alt tip de obiective industriale mari sunt locuri în care Protguard a excelat, oferind clienţilor săi servicii de ce mai bună calitate şi securitate deplină.


Paza si protecţia căminului dumneavoastră

apartamente, case, vile

Cu toţii suntem preocupaţi de siguranţa familiei şi a căminului nostru. Prin angajaţii săi, Protguard oferă servicii avansate de securitate fizică pentru orice tip de imobil de locuit.

Securitatea căminelor beneficiarilor noştri este asigurată şi monitorizată atent zi şi noapte, 24 ore pe zi, 365 zile pe an. Echipaje de intervenţie sunt pregătite pentru a interveni rapid pentru înlăturarea oricărei ameninţări.

În ansamblurile de locuinţe ce au sisteme comune de securitate şi un acces controlat, agenţii PROTGUARD sunt mai mult decât un simplu paznic, sunt prietenul şi vecinul mereu acsasă atent la tot ce se întâmplă şi care răspunde la telefon, pentru orice solicitare, 24 ore pe zi, 365 zile pe an..
Investigaţii private

discretie şi seriozitate

Angajaţii noştri au o vastă experienţă în domeniul activităţilor de investigaţii, supraveghere şi filaj. Societatea mai dispune şi de detectivi particulari specializati pe diverse linii de muncă. Cu o vastă experienţă în domeniu, agenţia noastră a rezolvat multe cazuri similare cu al dumneavoastră şi vă putem ajuta în acest sens. Serviciile oferite sunt:

  • Moralitate soţ sau soţie
  • Investigare persoane
  • Căutare persoane
  • Supraveghere

Protguard garantează discreţie şi confidenţialitate desavărşită referitor la cazurile încredinţate.


mai mult .

Transport, însoţire şi pază valori

rutier, feroviar, fluvial

Se realizează cu agenţi special pregătiţi, înarmaţi şi cu autovehicule aprobate de către IGP, conform legislaţiei în vigoare .Asiguram însoţire şi pază a transporturi de valori in diferite tipuri de transport - rutier, feroviar sau fluvial.
Ne asigurăm că instrucţiunile clienţilor noştri sunt urmate întocmai. În acelaşi timp, asigurăm clienţilor sprijinul şi documentaţia de care aceştia au nevoie pe tot parcursul transportului şi depozitării. Indiferent dacă este vorba de transporturi cargo speciale sau de un transport obişnuit de valori al unei bănci, compania noastră acoperă toate aspectele privind securitatea transportului, depozitării si livrării.
Oferim soluţii conform raportului cost-calitate pentru asigurarea siguranţei şi securităţii produselor şi bunurilor dumneavoastră de valoare. În situaţii de criză, agenţii noştri sunt perfect capabili sa realizeze tehnici complicate de conducere defensivă, evitarea accidentelor, conducere avazivă sau supraveghere vehicul.
Trasporturile de valori se execută cu personal specializat şi autorizat de către Inspectoratul General al Poliţiei Române, toate realizându-se în conformitate cu reglementările legale în vigoare.


Consultanță, proiectare și montaj

profesionalism si eficacitate

Instalarea unui sistem de securitate, fie că vorbim de pază umană, sisteme electronice de supraveghere, transport de valori sau orice alte servicii specifice, se face numai după o evaluare amănunţită a riscurilor de securitate ce le implică obiectivul vizat.

Protguard realizează auditul preliminar de securitate necesar pentru a propune măsurile, mijloacele tehnice şi umane adecvate situaţiei date.

La elaborarea proiectelor şi planurilor de pază sunt avute în vedere prevederile actelor normative în vigoare. Pentru sistemele tehnice de securitate sunt utilizate echipamente şi metode de ultimă generaţie pentru asigurarea unui grad maxim de securitate. Toate echipamentele sunt originale şi însoţite de certificate de conformitate CE.

mai mult .
  de_DE  en_GB  ro_RO