Promoţii

Grija noastră, liniștea dumneavoastră !

Promoţiile noastre


Având o experienţă de peste două decenii în domeniul sistemelor de securitate, Protguard vă oferă posibilitatea de a vă bucura alături de întreaga familie, de siguranţa căminului dumneavoastră.
Prin ofertele noastre lunare variate, vă garantăm cel mai bun raport preţ-calitate şi un nivel de protecţie sporit, în conformitate cu cele mai înalte standarde în acest domeniu.

Promoţia lunii Martie 2016NVR 4 Canale IMVR-04A

Pret vechi 620 lei fara TVA - acum gratis !

-FUNCTII NVR

- 4 canale

- latime de banda : 25Mbps

- rezolutie inregistrare : 2M 1080P.

- interfata : SATA

Camera supraveghere de exterior IP IWH-23VR

Pret bucata 1500 lei fara TVA

FUNCTII CAMERA

- Infrarosu: Iluminare pana la 30 m pe timpul noptii

- Meniu OSD: Direct din interfata web

- DNR (Digital Noise Reduction)

- BLC (Backlight Compensation)

- ATR (Adaptive Tone Reproduction)/D-WDR (Digital Wide Dynamic Range)

INTERFETE AUXILIARE

- Interfata RS485

- Slot Card: Micro SD, Max 32GB

Oferta include instalarea sistemului.

Promoţia lunii Februarie 2016Sistem antiicendiu BENTEL

Centrala adresabila FC500REP BENTEL - o bucla, 250 detectori si module/bucla, o zona conventionala de max. 32 detectori, memorie 4000 evenimente, afisaj LCD, 16 iesiri open-colector programabile, 3 iesiri NAC programabile, 1 iesire NAC neprogramabila, 1 iesire auxiliara necontrolabila de alarma, suporta interconectare pana la 8 repetoare FC500/REP si 7 centrale Slave.

Detector de fum optic 601P BENTEL

Buton de incendiu de interior BENTEL

Sirena interior incendiu rosie, tip clopot, NB-560 BENTEL.

Sirena de exterior autoalimentata cu flash LADY PI rosie

Cablu sisteme antiincendiu rigid - 2x2x0.8 mm², ecran metalic, rezistent la flacara, rosu RAL3000 F4x0.8

Oferta include instalarea si intretinerea sistemului.


Promoţia lunii Decembrie 2015Sistem antiefractie radio

Centrala de alarma Paradox MG5000 este o centrala care are 2 zone cablate pe placa si posibilitatea de a adauga pana la 32 zone, adica inca 30 de senzori. Este o centrala care accepta atat periferice cablate – detectori (senzori de miscare, fum, gaz, geam spart), module, sirene, cat si wireless (senzori de miscare, fum, contacte magnetice, tastaturi, telecomenzi).

Tastatura Touch Screen Paradox TM40 cu interfata intuitiva, iconite vizuale si navigare facila prin meniuri. Designul exceptional, cu un nivel de finisare superior si ecranul color, cu touch screen, brilliant de 10.9 cm care va ofera imagini clare, impecabile.

Telecomanda Paradox REM15 este o telecomanda cu 4 butoane ce poate fi folosita pentru armare, dezarmare, buton de panica sau se poate activa un PGM - se pot deschide porti pentru intrarea masinilor.Bateria folosita de aceatsa telecomanda este CR2032 si rezista aproximativ 3 ani.

Detectorul de miscare Paradox PMD2P este un detector de miscare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporat, animale care cantaresc pana la 18 Kg fiind dotat cu compensare automata a temperaturii.

Sirena de exterior Paradox PS128 este o sirena cu semanlizare acustica si luminoasa, intesitatea acustica este de 128dB. Are 2 carcase cea exterioara este din policarbonat si rezista la socuri, cea interioara din metal. Dispune de protectie la taierea cablului, la smulgerea de pe perete si la deschiderea capacului exterior. In cazul caderii de curent sirena are posibilitatea de a se adauga acumulator de 4AH/12V sau 7AH/12V


Black Friday 2015Oferta Black Friday 2015Detector digital radio cu vedere laterala NVR 780
Detector digital radio cu vedere laterala si 4 senzori Quad - seria ENVY modelul incorporeaza 2 detectoare IR pasive, dispuse la 180°, cu cate 2 elemente de detectie (total 8 raze inguste).

Detector cu cameră video HD 77
Detectorul de miscare Paradox HD77 are o camera HD incorporata, ce furnizeaza un flux video la cerere (VOD - Video on Demand) precum si verificarea Audio/Video HD a evenimentelor. Utilizatorii pot vedea si auzi in orice moment, pe timp de zi sau de noapte, ce se intampla in zona lor asigurata.

Modul internet IP 150
Paradox IP150 este un modul de comunicare prin internet care iti permite controlul si monitorizarea sistemelor de securitate prin orice Browser web (ex. internet explorer). Furnizeaza acces liber la sistemul tau si, primeste notificari prin e-mail, oriunde in lume.

Tastatura Touch Screen TM 50
Modul tastatura Touch Screen Paradox TM50 cu interfata intuitiva, iconite vizuale si navigare facila prin meniuri; Designul exceptional, cu un nivel de finisare superior si ecranul color, cu touch screen, brilliant de 10.9 cm care va ofera imagini clare, impecabile, va satisface nevoile oricarui cumparator.

Telecomanda REM 15
Telecomandă 4 butoane; 5 acţiuni programabile, frecvenţa: 433MHz; rază radio de acţiune: 30m (MG 6160 şi MG 6130); 45m (MG5000 / MG5050); 60m (RTX3).

Detector dual de interior / exterior antimascare si imunitate la animale NVR 35 M
Detector dual radio (433 sau 868 MHz) de interior/exterior cu functii anti-mascare si imunitate la animale, pentru usi glisante si geamuri.Permite discriminarea optimizata a alarmelor false declansate de pasari de talie mica, pisici si caini. Dispune de doua moduri de operare.

Modul GSM / GPRS PCS250G
Permite sistemelor Paradox sa fie monitorizate si controlate in permanenta de la distanta, in conditii de siguranta - ofera o solutie de raportare via GPRS, rapida si stabila intre locatia monitorizata si statia de monitorizare. Poate fi utilizat drept comunicator primar, secundar sau in conjunctie cu raportarea prin linie telefonica terestra. Modulul ofera o notificare instantanee la pierderea supervizarii intre el si centrala, avand un sistem nou de control la distanta via SMS.

Detector radio de fum WS588P
Detector de fum wireless Paradox WS588P inalta sensibilitate, design compact si protectie impotriva patrunderii de corpuri straine/insecte. Caracteristici: Design compact Sirena incorporata Frecvente: 433Mhz sau 868Mhz Protectie impotriva patrunderii de corpuri straine/insecte

Promoţia lunii Noiembrie 2015Sistem avansat de supraveghere video

Digital Video Recorder 4 Canale - 1 buc are următoarele caracteristici tehnice :

 • ieşire semnal VGA rezoluţie 1920 x 1080p
 • dual – stream
 • înregistrare în timp real
 • protocoale NTP, SMTP, NFS, UPnP şi iSCSI

Hard Disk Sata 1 TB - 1 buc

Camere video de exterior - 4 buc cu următoarele caracteristici tehnice :

 • design compact
 • mod IR inteligent
 • poziţionare 3 axe

Doze exterior - 4 buc

Sursă alimentare 12v/ 5ah – 1 buc

Mufe conectica - 8 buc

Canal de cablu 100 ml *

Cablu coaxial siamez 100 ml *

*In limita a 100 ml

Promoţia lunii Octombrie 2015Sistem antiefracţie wireless Paradox MG5000

Sistemul antiefracţie wireless Paradox MG5000 este un sistem de baza wireless, ideal pentru locuinte (apartamente, case si vile de orice marime) unde este nevoie de un sistem de alarma eficient, fara cabluri inestetice pe pereti si fara deranj. Este un pachet la care se pot adauga multipli detectori de orice fel (de miscare, contact magnetic, geam spart, etc).

Telecomanda REM 15 are un design suplu si ergonomic, fiind rezistentă la apă. Realizează până la 5 acţiuni diferite. Raza radio in spatiu rezidential este de 45m.

 • Tastatură K 10
 • Acumulator 12v / 7ah
 • Senzori Radio PMD2P - 4 buc
 • Contact Magnetic Radio DCTXP2 - 4 buc
 • Sirena Exterior PS 128

  de_DE  en_GB  ro_RO